Diensten

“Rigo Joseph heeft ervaring met de moeilijkste situaties en kan dankzij zijn vakkennis elke boom optimaal snoeien, vellen en hakken in gevaarlijke omstandigheden.”

Advies

Rigo Joseph komt bij u langs voor boomkundig advies en boomveiligheidscontroles.

Wij pakken het probleem bij de wortel en nemen gerichte maatregelen. Zelfs in extreme omstandigheden.

Denk maar aan hoogspanningslijnen waarbij we werken met hoogtewerkers tot 60m hoog. Daarbij garanderen we veiligheid en een goede verzekering.

Rigo Joseph

Bomen snoeien, vellen, hakken of ontwortelen, … het vereist de nodige expertise. Elke boom is anders en heeft specifieke zorgen nodig. Denk maar aan bomen die te groot zijn voor de standplaats, scheefgegroeid, ziek of aangetast zijn.

Rigo Joseph heeft ervaring met de moeilijkste situaties en kan dankzij zijn vakkennis elke boom optimaal snoeien, vellen en hakken in gevaarlijke omstandigheden. Hierbij gebruiken wij hoogtewerkers die tot 60m kunnen reiken.

Wij komen graag ter plaatse voor een oplossing op maat of om een gratis offerte!

Hagen

Snoeien en kappen van hagen: het is een vak apart en vraagt de nodige zorg. Alleen regelmatig en goed geschoren hagen groeien mooi dicht en ogen “vol”. Vooral in de beginjaren na de aanplant is het zeer belangrijk om de haag voldoende bij te knippen. Een taak dat wij heel serieus nemen en professioneel aanpakken.

Bouwpercelen

Gaat u bouwen? Wij maken uw perceel vrij van wildgroei, frezen stronken en verwijderen/vellen bomen. Zo kan u spoedig starten met de bouwwerken!

Overige

Hout hakselen

Wij hakselen en klepelen ook resthout. Met een klepelmaaier of hakselaar malen we hout in kleine stukken. Dat laten we achter op de grond. Deze methode is zeer kostenefficiënt voor bossen die moeten worden heraangeplant of terreinen die moeten worden bewerkt.

Park- en tuinbomen onderhouden

Onderhoud is nodig om uw tuin er elk seizoen mooi en verzorgd uit te laten zien. Zodat u het hele jaar door van uw genotsplekje kan genieten!

Contacteer ons